Oplæring og prototyping
TGW Logistics Group

TGW Logistics Group er leverandør af materialehåndteringsudstyr og automatiserede lagrings- og hentesystemer. Blandt TGW’s systemer er PickCenter One anlægget, som vi har genskabt i en virtuel udgave.
Dermed kan medarbejdere lære at betjene arbejdsstationen virtuelt, komplet med den rette grafiske brugerflade og bevægelige elementer, hvilket reducerer omkostningerne til oplæring markant.

Den færdige VR Workstation træningsplatform vil i øvrigt indgå i TGW’s nye kontorbygning i Wels, Østrig, i lighed med sin ”fysiske modpart”. Udvidelsen af hovedkvarteret ventes afsluttet i september i år.

VR som undervisnings- materiale
Aarhus Universitet

Vertigo arbejder sammen med Aarhus Universitet om at udvikle VR undervisningsmateriale til kurset produktionsteknologi. Målet er at skabe en virtuel maskinhal, hvor ingeniørstuderende kan prøve maskiner som ellers er dyre at anskaffe. Projektet er i dets alphafase, men vi har mange og store forventninger til den videre udvikling.

At gøre det ekstra indtryk.
OSK Shiptech

I tilgift til renderinger gør OSK Shiptech brug af vores VR-ekspertise til at give deres kunder et ekstra godt indtryk af deres design og CAD modeller. En metode der før har hjulpet til salg.

Få en VR-oplevelse på mobilen.
Zünd

Prøv her en virtuel rundtur. Zünd gør brug af VR-teknologi til at kunne give en rundtur på et af deres kontorer i Schweiz - derhjemme i stuen! Brug google cardboard og VR mode i youtube app'en for den fulde oplevelse.